Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie spędzacie Święta oraz co chcecie dostać ?

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, święta to okres w którym cała rodzina się zjeżdża chociaż nie zawsze.

Zawsze przyjedzie Dziadek, Babcia, Ciocia, Wujek etc.

Wszystko fajnie siedzimy przy stole i aż mamy ochotę, żeby otworzyć to co dostaliśmy....

Jak wiadomo nie zawsze wstrzelą się w prezent no, ale cóż musimy go przyjąć.

Więc teraz pytanie do Was, gdzie spędzacie święta oraz co chcielibyście dostać :) ?

Ja spędzam Święta w domu u siebie lub wyjadę do Irlandii, hmm chciałbym dostać BlackBerry Curve 9320 oraz Jakiś dobry laptop ;)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Różne w domu, u babci całą rodziną , w górach czasami wyjeżdzam za granice. W tym roku myślę, że spędze świeta w domu, ponieważ nie mam jakiś konkretnych planów.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Koniec swiata 21., przestancie przepowiadac przyszlosc, ktorej nigdy nie bedzie. Brak swiat, a w niebie pewnie obchodza Hanukkah. Hanukkah, i jazda. Wasze mikolajki to jeden wielki konformistyczny syf. Mam nadzieje, ze dostaniecie adekwatne do waszej inteligencji prezenty, od mamusiek.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Jak co roku, jadę do babci, zjeżdża się cała rodzina itp.

Zawsze dostaję słodycze, jakis upominek (cżesto jakies perfumy itp.) i kasę. Zawsze rodzicie się pytają ile chcę, biorę po 300zł i od ciotek etc. Po swiętach wyjeżdżam z minimum 600zł w kieszeni ;D

skpUo.png

Opublikowano

Ja jade do Koszalina, do dziadków, wujka i cioci :> Możliwe, że jeszcze brat przyjedzie i siostra ale nie wchodźmy w szczegóły :) Napewno jestem z tego zadowolony.

Opublikowano

swieta spedzam sam w domu.

Rodzina gdzies jedzie... a rodzice pracuja. :/

Pewnie rodzice mi cos kupia na pocieszenie.

Moze iphone 5 lu cos.

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

W domu, ew. u babci wigilia, tak to w domu. A prezent, hmm... ASG :)

Opublikowano

W domu, ew. sama wigilia u babci którejś. A na święta chciałbym AC 3 albo nowy dysk twardy bo obecny już jest w agonii - wydaje dziwne dźwięki, wszystko długo trwa i w ogóle.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zajebiste podejście. Co dostać, co wam się marzy... Nikt nie napisze co kupi rodzinie, co da od siebie....

Wisi mi co dostanę, sam się dosyć wykosztowałem na prezenty i ważne dla mnie jest, by sprawiły one innym radość :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

W domu z rodzinka ewentualnie u babci. Najprawdopodobniej dostane kierownice do kompa i f1 2012 ;> Oczywiscie kasa i pewnie jakies ubrania.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...